B. Hagoort
BSH Arbeidsdekundig Advies B.V.
Arbeidsdeskundige en gerechtelijk deskundige LRGD 

Bas Hagoort (1954) is sinds 1984 registerarbeidsdeskundige en sinds 2000 ook mediator. Sinds 1993 is hij mededirecteur van BSH Arbeidsdeskundig Advies b.v. te Uden. Het is het langst bestaande onafhankelijk adviesbureau op het gebied van arbeidsongeschiktheid, (toekomstig) verlies aan arbeidsvermogen en re-integratie. Het bureau treedt op voor rechtbanken, gerechtshoven, verzekeringsmaatschappijen, advocatuur, ondernemingen en gemeenten. Onafhankelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Voorheen was Hagoort arbeidsdeskundige te Helmond en vervolgens hoofd van de arbeidsdeskundige afdeling van de toenmalige Gemeenschappelijke Medische Dienst te Utrecht en Tilburg. Hij startte zijn carrière in de sociale verzekeringen als informatieanalist op het hoofdkantoor van het toenmalige GAK in Amsterdam.

Daarvoor werkte hij als chemisch analist bij de Gemeente Amsterdam en bij Shell als kernfysisch analist.

Hagoort was gastdocent arbeidsrehabilitatie aan de Universiteiten van Tilburg en Maastricht. In 1992 schreef hij het boek “Schatten van arbeidsongeschiktheid, een methodiek voor twee professies”. In die tijd was hij hoofddocent bij de Stichting Opleidingen Sociale Verzekeringen op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Hij publiceerde diverse artikelen in vakbladen.

Hagoort is betrokken bij de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (Platform AOV en Letsel) en bij de Stichting Registerarbeidsdeskundigen, het arbeidsdeskundige tuchtcollege. In die hoedanigheid was hij beleidsmatig ook betrokken bij de herbeoordelingoperatie WAO.

Door jarenlange ervaring heeft Hagoort een brede expertise op diverse sectoren van het bedrijfsleven. Hagoort vervult een commissariaat bij een bedrijf in wijnen, champagnes, relatiegeschenken en promotieartikelen. Daarnaast is hij adviseur voor diverse bedrijven en coacht hij directies.

Sinds medio 2008 is Hagoort – na een opleiding daartoe – toegelaten tot het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen.Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01