T. van Summeren
BSH Arbeidsdeskundig Advies B.V.
Arbeidsdeskundige en gerechtelijk deskundige LRGD 

Ton van Summeren (1949) is sinds 1985 registerarbeidsdeskundige.

Sinds 1993 is hij mededirecteur van BSH Arbeidsdeskundig Advies b.v. te Uden. Het is het langst bestaande onafhankelijk adviesbureau op het gebied van arbeidsongeschiktheid, (toekomstig) verlies aan arbeidsvermogen en re-integratie. Het bureau treedt op voor rechtbanken, gerechtshoven, verzekeringsmaatschappijen, advocatuur, ondernemingen en gemeenten. Onafhankelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Voorheen was Van Summeren arbeidsdeskundige bij de toenmalige Gemeenschappelijke Medische Dienst te Venlo en Helmond (1985-1990). Daarna richtte hij zich in 1990 op de particuliere markt en startte bij B.V. Arbeidsdeskundig Adviesbureau, destijds een onderdeel van de Van Ameyde Group te Rijswijk (ZH) (1990-1993).

Vóór zijn carrière als arbeidsdeskundige werkte Van Summeren in de werktuigbouwkunde (1964 – 1969) in technisch onderhoud, machinebouw en werkvoorbereiding. Tussen 1969 en 1977 was hij werkzaam in het politievak en nadien, van 1977 tot 1985, als regionaal medewerker fraudebestrijding sociale zekerheid

Van Summeren publiceerde artikelen in enkele vakbladen voor arbeidsdeskundigen en voor letselschaderegelaars.

Van Summeren is als bestuurder betrokken bij de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (Hoofdbestuur en Platform AOV en Letsel). Hij is betrokkene bij diverse projecten ter professionalisering van het vak arbeidsdeskundige. Voor de Stichting Registerarbeidsdeskundigen (SRA) heeft hij als lid zitting in het Centraal Arbeidsdeskundige Tuchtcollege.

Door jarenlange ervaring heeft Van Summeren een brede expertise op diverse sectoren van het bedrijfsleven. Op grond daarvan coacht hij ondernemers.

 

 Sinds maart 2008 is Van Summeren – na een opleiding daartoe – toegelaten tot het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen.

 Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01