P. Hulsen
Heling & Partners
Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige en gerechtelijk deskundige LRGD 

Ik ben arbeidsdeskundige sinds 1995 en vanaf 2004 werkzaam bij Heling & Partners. Ik verricht arbeidsdeskundige werkzaamheden in zowel AOV als letselzaken. Tot mijn specialismen behoren onder andere bezwaar- en (hoger) beroepzaken in sociale wet- en regelgeving, diverse claimbeoordelingen, beoordelingen van verlies aan arbeidsvermogen, zelfwerkzaamheid en huishoudelijke arbeid, re-integratiemogelijkheden en overige analysevraagstukken. Daarnaast richt ik me op het coachen en begeleiden van arbeidsongeschikte ondernemers alsmede overige re-integratieactiviteiten. Ook richt ik mij op regievoering in letselzaken, bijvoorbeeld rondom woningaanpassingen en voorzieningen.

Tevens aanvaard ik opdrachten in het kader van bindend advies, arbitrage, second opinion en benoeming als gerechtelijke deskundige in procedures bij rechtbanken, gerechtshoven en de Centrale Raad van Beroep. Daartoe ben ik geregistreerd als gerechtelijke deskundige bij het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). Naast mijn werk bij Heling & Partners ben ik lid van de Raad van Toezicht van de SRA, docent aan de opleiding tot arbeidsdeskundige van Scolea en lid van het Arbeidsdeskundig Tuchtcollege van de Stichting Register Arbeidsdeskundigen.
 Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01